Agenda - Vogelasiel

Ga naar de inhoud

Agenda

28 december Vogels spotten vanaf de Boot

Zaterdag 28 december 2019 organiseert het Vogelasiel Bergen-L weer haar traditionele Vogelkijkdag vanaf de boot voor kinderen en volwassenen onder leiding van deskundige gidsen van IVN en het vogelasiel.

Er is, voordat de boot vertrekt, ook de mogelijkheid om gezamenlijk te ontbijten. De boot zal om 9.30 uur vertrekken vanaf de steiger bij het pomphuis van het bezoekerscentrum “De Maasduinen”. Het ontbijt zal om 08.30 uur beginnen in het pomphuis. Er is voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats bij de “Bosbrasserie de Sluis”. Rond 12.00 uur zal de boot weer aanleggen bij de startlocatie. Als u zelf een verrekijker of vogelgids heeft, dan deze graag meenemen. Er zijn een beperkt aantal uitleenexemplaren aanwezig. De kosten zijn ook dit jaar € 7,50 voor de boottocht en € 15,- voor de combinatie van ontbijt en boottocht.

Graag zien wij uw opgave tegemoet voor 21 december. Het bedrag kan overgemaakt worden naar rekening NL94 RABO 0101808690 ten name van Stichting Vogelasiel Bergen-L. Graag bij de aanmelding het aantal personen vermelden en of het gaat om alleen de boottocht of de combinatie met het ontbijt.

Tot ziens op 28 december 2019.

Stichting Vogelasiel Bergen L.
Copyright Vogelasiel Bergen L. 2018
Terug naar de inhoud